Foto op een grafsteen plaatsen

Foto op een grafsteen plaatsen? De Gedenkgroep vindt dat een goed idee. Een foto op een grafsteen is immers een bijzonder teken van uw liefde, waardering, respect en vriendschap. Wij realiseren dit graag voor u; perfect naar uw wensen. Zo zult u het gevoel hebben dat u de overledene op bijzondere wijze eert.

Foto op een grafsteen plaatsen

Het aanbrengen van een foto op een grafsteen is niet zo moeilijk en duur als wordt gedacht. Tegen slechts een kleine meerprijs geeft u iets unieks mee aan de grafsteen. Wij geven de foto een plaats op de grafsteen middels een nauwkeurige lasermethode. Hiermee is deze foto permanent bestand tegen weer en wind.

Professionele service

De Gedenkgroep is al ruim 25 jaar actief in deze branche en heeft hierdoor de juiste expertise voor het realiseren van een foto op een grafsteen. Vanuit onze kennis adviseren wij u hier graag over. Bezoek hiervoor onze showroom in Rotterdam, Benthuizen of Wateringen, of neem contact met ons op via telefoon of email. Indien gewenst komen wij zelfs langs bij u thuis voor een prettig gesprek.

Waarom De Gedenkgroep

  • Veel ervaring, grote expertise en vakkundige uitvoer
  • Interesse voor uw al uw specifieke wensen
  • grote visie voor vormgeving en uiterlijk
  • meegaand en flexibel tijdens de service
  • passie voor kwaliteit en dienstverlening
  • praktische kennis met betrekking tot materialen, toepassingen, kwaliteit en duurzaamheid

Over De Gedenkgroep

Liever dan dat wij u vertellen over onze kwaliteiten, laten wij u deze ervaren. Toch geven wij graag het volgende bewijs van onze kwaliteiten. De Gedenkgroep is namelijk een erkend leerbedrijf. Onze vakkundigheid en kennis worden dus hoog aangeschreven, waardoor wij het ambacht aan andere mensen mogen doorgeven. Ook bewijst het onze betrokkenheid en hulpvaardigheid. Verwacht deze kwaliteiten dan ook wanneer wij de foto op de grafsteen zetten. Dus, foto op een grafsteen plaatsen? Neem dan snel contact met ons op. Voor onze contactgegevens klikt u op onderstaand logo. Foto op een grafsteen plaatsen

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Contact opnemen