Glazen grafsteen

Met het realiseren van een glazen grafsteen geeft u uw dierbare een extra mooie nagedachtenis. Dankzij het exclusieve uiterlijk en de mogelijkheden voor versiering kunt u samen met de andere nabestaanden een zeer persoonlijke uiting geven aan uw liefde, vriendschap en waardering voor de overledene. De Gedenkgroep vindt het zeer belangrijk dat uw wensen voor deze glazen grafsteen tot op de letter worden opgevolgd. Hiervoor zetten wij ons onvoorwaardelijk in. Neem daarom nu contact met ons op.

Duurzame glazen grafsteen.

Uw glazen grafsteen van De Gedenkgroep wordt gemaakt van gehard glas. Door een thermische behandeling van het glas wordt het materiaal vijfmaal zo sterk als normaal glas van dezelfde dikte. Ook is het beter bestand tegen de weersinvloeden en grote temperatuurverschillen. Dit maakt de bescherming, hardheid en veiligheid van uw glazen grafsteen optimaal.

Glazen grafsteen bekijken?

U heeft de keuze uit vele bijzondere grafstenen. U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Rotterdam of Wateringen. Ook adviseren wij u graag uitgebreid over de mogelijkheden van een glazen grafsteen. Indien gewenst komen wij hiervoor zelfs bij u langs.

Waarom onze glazen grafsteen?

Steeds meer mensen kiezen voor een glazen grafsteen. Toch zal een glazen grafsteen van De Gedenkgroep altijd nog meer bijzonder en fraai zijn. Of u er nu een kiest uit ons assortiment, of er een op maat wilt laten maken. Wij zijn ervaren in het omzetten van idee├źn en wensen naar een perfect eindproduct, dus geeft u vooral aan wat u precies wilt.

Duurzame glazen grafsteen.

Wij maken uw glazen grafsteen uit gehard glas. Dankzij de hardheid van dit glas blijft uw steen mooi en is deze uitstekend bestand tegen eventuele schade. Maar wist u ook dat een combinatie van glas en een ander materiaal vaak nog mooier is? In combinatie met natuursteen zullen beide materialen elkaar visueel versterken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, u vindt onze contactgegevens door op onderstaande afbeelding te klikken. Glazen grafsteen

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Contact opnemen