Grafsteen laten ontwerpen

Grafsteen laten ontwerpen? Dat is een prachtig teken van uw liefde, vriendschap en waardering. Natuurlijk heeft u zo uw specifieke wensen voor het ontwerpen van de grafsteen. De Gedenkgroep weet dankzij 25 jaar ervaring hoe belangrijk het is dat zulke wensen perfect vertaald worden naar een tastbaar resultaat. Daarom stellen wij dan ook alles in het werk voor u. Dit merkt u wanneer u de grafsteen laat ontwerpen door onze kunstenaars, maar ook wanneer u bij ons aanklopt met uw eigen ontwerpen. Wij geven dan praktisch advies over de duurzaamheid en haalbaarheid van de grafsteen. Ondanks deze doeltreffende expertise verliezen wij nooit uit het oog dat u een intense tijd beleeft. Daarom geven wij u alle ruimte en tijd, zonder druk. Dus neem gerust nu contact met ons op.

Grafsteen laten ontwerpen

Omdat het ontwerpen van een grafsteen maatwerk is, is onze service ook maatwerk. Wij adviseren en begeleiden u graag via de telefoon, email, in onze showroom te Wateringen of Rotterdam. Maar ook zijn wij altijd bereid om bij u thuis langs te komen en te adviseren over uw grafsteen.

Over De Gedenkgroep

Wij scheppen niet graag op, maar wij hopen wel dat u voor erkende kwaliteit kiest. Daarom vertellen wij u graag dat wij een erkend leerbedrijf zijn. Wij hebben dus de beste kwaliteiten om het ambacht over te dragen op nieuwe generaties. Het illustreert tevens onze betrokkenheid en hulpvaardigheid, die u tijdens onze service gaat ervaren.

Waarom een grafsteen ontwerpen met onze hulp?

Wij willen aan al uw wensen voldoen. Daarom overleggen wij steeds met u tijdens het ontwerpen van de grafsteen. Ook bijvoorbeeld tijdens advies in onze showroom in Rotterdam of Wateringen, of gratis bij u thuis met behulp van foto’s, demonstratiematerialen en computeranimaties. Wij vertalen ontwerpen perfect naar uw gewenste eindresultaat. Dus, grafsteen laten ontwerpen? Neem snel contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Grafsteen laten ontwerpen

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Contact opnemen