Grafteksten

Heeft u bijzondere wensen voor een graftekst? Of wilt u een oude graftekst bijwerken, of renoveren? De Gedenkgroep doet dit graag voor u. Vanuit onze ruim 25 jaar ervaring in het vak adviseren wij u graag en maken de graftekst precies zoals u dit wilt. Hiervoor hebben wij alle nodige (technische) expertise in huis. Maar ook begrijpen wij de gevoeligheid van het onderwerp. Daarom zal onze service naar u niet alleen doortastend zijn, maar vooral ook prettig. Wij luisteren naar u. Neem nu contact met ons op.

Grafteksten en vervolginscripties

De Gedenkgroep heeft ruime ervaring in het maken van grafteksten. Zo plaatsen wij voor bijzettingen de vervolginscriptie. Dit doen wij ter plaatse, of in onze werkplaats, afhankelijk van de bestaande graftekst en hoe deze op de grafsteen is aangebracht. Inscripties, opschriften en diverse lettertypes zijn mogelijk door het gebruik van diverse technieken, zoals het bijwerken van oudere grafteksten met handgehakt verheven letters. Het is zelfs mogelijk om het eigen handschrift van de overledene te gebruiken.

Over onze grafteksten

Wij maken grafteksten op nieuwe graven, maar ook werken wij bestaande bij. Bijvoorbeeld in het geval van een bijzetting. Vooral dan zijn kwalitatieve vervolg opschriften en inscripties van groot belang. Of wij uw graftekst bijwerken op locatie of in onze werkplaats, hangt af van de wijze waarop de bestaande graftekst in aangebracht. Wij zijn in staat om uiteenlopende lettertypes en technieken te gebruiken, zoals met handgehakt verheven letters. Het is zelfs mogelijk om grafteksten aan te brengen in uw eigen handschrift of die van de overledene.

Onze showroom

Ook bent u natuurlijk zeer welkom in onze showrooms. De Gedenkgroep is gevestigd in Wateringen, Benthuizen en Rotterdam. Dankzij ons ruime aanbod en vele voorbeelden zult u in staat zijn om alles te vergelijken en af te wegen. Ook krijgt u hier afgewogen advies. Kom eens langs in één van onze 3 vestigingen of neem een kijkje in onze web shop voor verschillende soorten gedenktekens, urnen, graven of monumenten. grafteksten

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Contact opnemen