Grafzerken

U zoekt naar bijzondere grafzerken. Want u wilt uw dierbare immers een passend teken van liefde, vriendschap en nagedachtenis geven. Om die reden heeft u zo uw eigen wensen voor grafzerken. Dat hier goed naar geluisterd wordt vindt De Gedenkgroep zeer belangrijk. Want zo krijgt u een van de bijzonderste grafzerken, die iedereen het gevoel zal geven dat de u de overledene op gepaste wijze eert. Aan de hand van uw specifieke wensen realiseren wij voor u de grafzerk. En hoe doeltreffend onze service en praktisch onze adviezen ook zijn, wij behandelen u altijd op een prettige manier die de ruimte geeft aan uw rouwproces. Bij ons zijn dus zowel grafzerken als klanten in goede handen. Graag helpen wij u met het kiezen uit onze collectie van grafzerken, of door het vervaardigen van een uniek object op maat. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Grafzerken showroom

U bent altijd welkom in onze showrooms te Wateringen en Rotterdam. Hier krijgt u een uitstekend beeld van uw mogelijkheden voor grafzerken. Zo hebben wij grafzerken van brons, glas, natuursteen, metalen en combinaties hiervan. Dankzij deze voorraad en onze eigen steenhouwerij is de levertijd bijzonder kort.

Over ons

Wij zijn 25 jaar actief in de branche en hebben daardoor enorme ervaring in het vervaardigen van ambachtelijke grafzerken. Vanuit deze expertise geven wij u graag advies. Bel of email ons hiervoor, of bezoek onze showroom. Indien gewenst komt onze adviseur bij u langs en bespreekt met u de mogelijkheden.

Erkende kwaliteit grafzerken

De Gedenkgroep is tegenwoordig een erkend leerbedrijf. Dit danken wij aan de grote kennis en ervaring binnen ons bedrijf. Deze zetten wij in voor het overdragen van ons ambacht. En natuurlijk ook voor onze service naar u. Ook illustreert het onze grote betrokkenheid en hulpvaardigheid, welke u ook zult ervaren tijdens onze service.

Waarom onze grafzerken?

  • Vele soorten materiaal(combinaties) en ontwerpen mogelijk
  • Professionele service in de showroom of gratis bij u thuis
  • Grote ervaring, expertise en vakkundigheid in grafzerken
  • Ware interesse voor al uw eigen wensen en ideeën
  • Ontwerpen van ervaren, getalenteerde kunstenaars
  • Optimale begeleiding voor het kiezen door materiaalmonsters, foto’s en computeranimaties
  • Ruimdenkend over ongebruikelijke wensen
  • Prettige service tijdens rouw: vriendelijk, flexibel en betrokken
  • Grote praktische kennis van grafzerken voor betere kwaliteit en duurzaamheid
Grafzerken

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Contact opnemen