Kindergrafstenen

Zoekt u bijzondere kindergrafstenen? De Gedenkgroep beschikt over een ruime collectie en biedt daarnaast de mogelijkheid om kindergrafmonumenten op maat te maken. Bij ons krijgt u dan ook snel het object waarmee u uw liefde, nagedachtenis en verdriet zowel letterlijk als figuurlijk een goede plaats geeft. En hoewel wij dankzij 25 jaar ervaring voortvarend te werk gaan in het realiseren van kindergrafmonumenten, verliezen wij nooit uit het oog dat u een emotionele tijd beleeft. Onze service is hierdoor altijd prettig en geeft alle ruimte aan uw wensen en rouwverwerking.

Kindergrafstenen op maat

Bevallen onze kindergrafmonumenten u nog net niet helemaal? Dan maken wij deze voor u op maat. Wij hebben hiervoor de juiste expertise en werken samen met kunstenaars die uw ideeën verder uitwerken. Dankzij verscheidene technieken kunt u het graf iets zeer persoonlijks meegeven. Zoals een stukje speelgoed, een foto of iets anders. Ook kunnen wij de vormen van een object of afbeelding vertalen naar het graf.

Materialen voor kindergrafstenen

De Gedenkgroep geeft u graag passend advies. U bent hiervoor van harte welkom in onze showroom, waar u een goed beeld krijgt van onze kindergrafmonumenten. Deze zijn vervaardigd uit bijvoorbeeld glas, metaal, natuursteen, of combinaties hiervan. Indien gewenst komen wij bij u langs om onze kindergrafmonumenten te bespreken.

Onze showroom

Ook bent u natuurlijk zeer welkom in onze showrooms. De Gedenkgroep is gevestigd in Wateringen, Benthuizen en Rotterdam. Dankzij ons ruime aanbod en vele voorbeelden zult u in staat zijn om alles te vergelijken en af te wegen. Ook krijgt u hier afgewogen advies. Dus, op zoek naar kindergrafstenen? Kom eens langs in één van onze 3 vestigingen of neem een kijkje in onze web shop voor verschillende soorten gedenktekens, urnen, graven of monumenten. U kunt ook een afspraak maken om u ideeën met ons door te spreken en zo tot een mooi eindresultaat te komen. Kindergrafstenen

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Contact opnemen